Her på ThailandTur.no har jeg tidligere i sommer innført Disqus som kommentarsystem.

Dette er et system som er mye brukt rundt omkring på nettet, alt i fra store nettsteder som Aftenposten, Dagbladet og mange andre mindre nettsider og blogger. Disqus fungerer ganske sømløst og du kan bruke din profil fra sosiale media som Facebook, Twitter eller Google+ for å logge deg inn. Eller foretrekker du å være anonym kan du selvsagt også være det  😉

Hvorfor skriver jeg om dette?

Jo, fordi jeg ønsker mer aktivitet fra dere som er lesere her på siden. Kommenter gjerne artikler om du finner noe som du er uenig i, eller du finner noen faktafeil, har noen spørsmål til artikkelen eller har noen erfaringer du vil dele med andre.

Denne siden er drevet av publiseringsverktøyet WordPress som er meget utbredt blant bloggere og webmastere. WordPress er meget fleksibelt og passer spesielt godt til nettsider som publiserer innhold på jevn basis.

Det finnes noen gode norske Thailands nettsider eller guider/portaler uten att jeg skal nevne noen navn her. Felles for de er att de er statiske med mye og bra innhold. På ThailandTur.no har jeg valgt en litt annen vei, her prøver jeg å publisere artikler på jevnlig basis i tillegg til att jeg har noen statiske sider med informasjon om Thailand. Dette fungerer bra for meg og håper att jeg kan skille meg ut fra de «store» og etablerte sidene på en positiv måte.

I tillegg att jeg ønsker dere skal kommentere litt mer, er å dele artikler dere liker på sosiale media. Det er viktig for nettsidens plassering i søkemotorene, det er også viktig for å få flere lesere til ThailandTur.no  🙂

Så engasjer dere gjerne litt mer folkens  😉